Qui som i què fem

Què és Més que 1000 paraules

Nascut com a projecte de l’assignatrura “Producció i Expressió Periodística en Multimèdia i Interactius” de 2n de Periodisme, el bloc Més que 1000 paraules és una plataforma de publicació de peces periodístiques (cròniques, entrevistes i reportatges) que aprofundeixen en múltiples aspectes de la professió del fotoperiodisme.

La finalitat d’aquest bloc és indagar en la tasca que realitzen els professionals de la fotografia periodística i en les mateixes imatges com a eina d’informació, tot donant aconèixer l’exposició d’obres fotoperiodístiques al públic, com es duu a terme la feina del fotoperiodista, com es viu la professió el dia a dia, etc.

En aquesta plataforma trobareu tots els continguts que l’equip de Més que 1000 paraules realitzem. A més a més, podeu seguir les nostres publicacions a Twitter i Facebook, canals en els quals recollim tota la informació d’actualitat sobre el fotoperiodisme.

Qui forma Més que 1000 paraules?

Som cinc estudiants de Periodisme de l’Universitat Autònoma de Barcelona que volem donar veu a la professió del fotoperiodisme.

L’Alan Ruiz (@alanrterol)Estudio Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona amb un difícil objectiu: guanyar-me la vida exercint aquesta professió. No conec el significat dels numerets que t’apareixen a la pantalla de la càmera ni sé utilitzar una relfex. Sóc un mer espectador de la fotografia, que prefereix mil paraules abans que una imatge.

L’Aleix Graell (@aleixgnn): Estudiant de periodisme i entrenador. Amant de les imatges més plàstiques, gràfiques i amb capacitat per apunyalar-te la sensibilitat. Una fotografia? Les fotografies soviètiques manipulades per Stalin durant la la Segona Guerra Mundial; en una fotografia les autoritats van esborrar el rellotge del canell d’un soldat perquè en duia dos. No ens hem inventat res, sinó que hem d’obrir els ulls.

La Cèlia Forment: (@celforbor) Ser de poble m’aporta una alta dosi d’energia que sovint inverteixo entre l’ordre i el desordre del meu cervell, integrat a la ciutat i generalment carregat d’optimisme. Valor que exigeixo a la meva rutina. La seva aplicació em regala nombroses teories que a la pràctica m’obsequien grans moments. L’autoexigència defineix els meus moviments, i la capacitat de fer i desfer al meu gust caracteritza els meus millors èxits i els meus pitjors defectes. L’aptitud d’escriure el que sento és heredada i la descriure el que visc, estudiada. El perquè de les meves accions el conec només jo i la solitud que això requereix em resulta enriquidora. Fabricar art utilitzant una càmera és un objectiu encara no assolit, i el final dels meus textos el desconec, i per això, i només per això, segueixo escrivint.

L’Albert Guasch (@darthie01): Estudiant de Periodisme a l’Autònoma. Per mi l’objectiu és una meta a la vida; el contrast, allò que observo a les persones cada dia i la saturació. el què em fa llençar els objectes d’una taula al terra. Ho confesso, no sóc cap gran coneixedor del món de la fotografia; però m’ho he passat molt bé capbussant-me en aquest món, més profund del què una sola fotografia pot explicar.

La Judit Montenegro (@juddsterr): Estudiant a l’ecuador de la carrera de Periodisme. Fan de la fotografia feta casualment amb 1000 històries darrere, fan dels qui expliquen allò que no surt als mitjans i fan d’aconseguir guanyar-me la vida fent-ho. Una imatge i mil paraules,  la perfecte combinació pel fotoperiodista. Clic.

Podràs contactar amb nosaltres al correu mesque1000paraules@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s